Корзина
1 отзыв
Cadmiu- de ce este atat de periculos pentru sanatate?
Производители
Контакты
HIDROSTART
+3736982-02-02Ruslan
+3732200-22-08Fax
+3737920-20-80Ion
Ruslan
МолдоваКишинёв
Карта

Cadmiu- de ce este atat de periculos pentru sanatate?

Cadmiu- de ce este atat de  periculos pentru sanatate?

Cadmiu- de ce este atât de periculos pentru sănătate?

Camdiu, un element chimic extrem de periculos pentru sănătatea umană, este prezent în jurul nostru, la serviciu, acasă, şi nu de puţine ori, chiar în farfuriile noastre. 

Cadmiu este un element chimic din grupa metalelor grele care se acumulează în organismele vii. Compuşii cadmiului sunt utilizaţi în fabricarea pigmenţilor şi coloranţilor, ca stabilizatori în materialele din plastic şi în electrozii bateriilor alcaline cu nichel şi cadmiu.

 În organismul uman Cadmiu se acumulează, în special, prin intermediul alimentelor și apei, și se depozitează în rinichi.

 Expunerea de lungă durată la Cadmiu are urmatoarele consecințe:

 

· creșterea riscului de cancer pulmonar,

· decalcifierea oaselor,

· se observă o creștere a tensiuni arteriale,

· din cauza acumularii în rinichi a cadmiului, pe termen lung pot apărea disfuncții glomerulare si tubulare,

·  disfunctii renale,

· în cazul intoxicației cu Cadmiu pot să apară dereglări majore a concentrației anumitor ioni.


Rapoartele britanice de explorare geologică au raportat în anul 2001 că cel mai mare producător de Cadmiu este China, aproximativ 60% din producţia mondială de cadmiu, urmată de Coreea de Sud şi Japonia, date care sunt actuale și astazi.

 

Din 2011, Uniunea Europeana a interzis folosirea cadmiului în toate materialele plastice.

Pentru respectarea normelor europene dar și pentru  reducerea riscul intoxicarii cu Cadmiu,  Hidrostart SRL s-a axat pe importul produselor fabricate dupa toate normele europene, mai ales ce ține de furtunul industrial și de gradină, în special celor destinate transporului de apă.

Înțelegînd realul pericol al acestui metal greu, Hidrostart SRL a preferat să importe doar furtun produs pe teritoriul UE, având siguranța, ca aici sunt respectate toate normele de securitate a sănătații, și a propus pieții interne un produs net superior celor importate din China la un preț convenabil.

Din aceste considerente Hidrostart SRL a devenit importatorul oficial al brandului Heliflex, prezent în peste 92 de țări.

Furtunul Heliflex nu conține Cadmiu și este inofensiv pentru sănătate. Iar vânzările tot mai mari a acestor produse demonstrează că consumatorii noștri sunt mulțumiți și sănătoși.

vkontakte facebook twitter